lauantai 2. elokuuta 2014

Lomalla puutarhassa toteutuu, vaikka tekisi töitä

Voi luoja, olen nauttinut kesän lämmöstä. Olen myös kärsinyt lämmöstä. Pääkipua joka päivä, pitäisi puhua kuumuudesta oikeastaan. Tätä ei kuitenkaan kestä loputtomasti, joten pystyn valitsemaan iloitsemisen. Lomalla puutarhassa toteutuu, vaikka tekisi töitä. Kuvissa blogityöpisteeni. Blogini kuvien laatu ärsyttää, mutta en vain ehdi saada kunnon kameraa käteeni.

Arkisin olen tehnyt useampana päivänä myös etätöitä, se tuntuu huomattavasti rankemmalta, kuin odotin :D Suorituspakko rassaa, mieli karkailee maisemaan. Hmm, rivitalon takapihan maisemaan ja puutarhatöihin. Koko ajan kuumuus pitää varjon alla, näytöltä myös näkee toki paremmin.

Lounaan jälkeen ihaninta ja kamalinta on valtaava väsy. Pienet päikkärit, vahingossa :)

Puutarhatöissä opin toivottavasti tällä viikolla ottamaan rennommin. Sain oikeaan käteeni jännetupintulehduksen. Kipu alkoi kovenemaan useamman tunnin aikana. Eli ei kaksia saksia yhtä aikaa, toisen käden täytyy välillä levätä reunusten siistimisessä. Ehdin säikähtämään, kun käsi meni kyvyttömäksi. Särkylääke, lepo, kylmä ja parissa päivässä pahin oli ohi. HUH!


Heinäkuun suloinen lämpö. 2014. 


Asento säädettävissä, välillä päiväuneen asti, heinäkuu. 2014. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen kommentistasi, kommentit tarkistetaan ennen julkaisemista.